Vauhdikaas viikonloppu

Vähän erilainen viikonloppu tällä kertaa. Perheen mies lähti jo torstaina työmatkalle ja on koko viikonlopun poissa. Ensin innoitsin, että vietetään koiran kanssa ihan kahdestaan koko viikonloppu, mutta sitten viikonlopun suunnitelmat muuttuivat. Rauhallinen viikonloppu menikin sitten täydessä vauhdissa.


Torstaina olin ensin illan kotikirjastoni Lukupiirissä, joka oli muuten tosi hauska kokemus. Otin jo valmiiksi seuraavan kerran lukupiirin kirjan. Ja samalla sain virkattua yhteen Novellikoulun lahjoituspeiton. Tästä tuleekin lopulta tosin kivan näköinen kun sen vielä viimeistelee ja virkataan reunoihin silmukat.



Perjantaina sitten nuorempi lapsi ilmestyi kylään. Tehtiin kaikkea kivaa pientä yhdessä. Valmistauduttiin seuraavan päivän pippaloihin. Poika täyttää kohta 21 vuotta ja vietettiin synttäribileet vähän etukäteen. Vieraiksi luki omien lasteni lisäksi äitini, isäni ja siskoni.



Olin kakkukahvien sijasta tällä kertaa tehdä ihan ruokaa. Meillä oli lasagnea ja salaattia, ja maalaisleipää. Jälkiruokana oli sitten äitini tuoma tilauskakku. Erittäin herkullinen kakku.





 Ja kukkahulluna sain kukkiakin. Mitä sen parempaa.


Synttäreiden vieton jälkeen lähdettiin saattamaan tytärtäni rautatieasemalle. Hän kun ei kovin usein ole matkustellut junalla. Käytiin junaa odotellessa Pullmanissa juomassa 12 senttiset valkoviinit vähän niin kuin lähtömaljaksi,


Saattoreissun jälkeen käytiin vielä pojan kanssa shoppailemassa parit uudet farkut ja pipo. Tämä tehoäiti oli nimittäin edellsenä päivänä ennistynyt huovuttamaan hänen hattunsa.



Tänään vietettiin vielä pojan kanssa peli-ilta. Yhtään viikonloppuun ennättää siis mahdottuu kunnon määrä tekemistä kuin oikein organisoi. Olen ylpeä tästä 21 vuotiaasta miehetstä, jonka elämä ei aina ole ollut helppoa kun taustalla on Aspergerin syndrooma.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen