Ihana olla kotona

Olin muutaman päivän työreissulla ja miten ihana olikaan tulla kotiin. Ihan mielellään sitä lähti reissuun, mutta paljon onnellisempi olo oli siinä vaiheessa kun vihdoin taas pääsi omaan kotiin. Sitä näkee puolisonkin ihan eri silmillä taas vähän aikaa.


Olemme puolison kanssa olleet hyvin tiiviisti yhdessä koko kesän. Oikeastaan ihan kaikki vapaa-aika vietetään yhdessä. Tällä hetkellä hän on työttömänä ja on vielä enemmän kotona kuin normaalisti. Itse teen jonkin verran etätöitä ja niinäkin päivinä katsellaan toistemme naamoja. Enkä nyt tarkoita, ettenkö ihan mielelläni hänen naamaansa katseli. Joka tapauksessa parisuhteelle tekee kyllä ihan hyvää välillä viettää aikaa erilläänkin, tämä on ainakin oma mielipiteeni. Nyt tätä yksinolon laatuaikaa on tiedossa enemmänkin. Hän itse lähtee alkuviikosta reissuun ja jään koiravahdiksi. Mitähän kivaa sitä keksisi. Vähän luulen kyllä, että se tarkoittaa aikaa jolloin levitän käsityöni pitkin kotia ja ahkeroin niiden parissa.




Meidän keittiötä sisustaa uusi pöytäliina. Virkkasin tämän kesäloman aikana. Värimaailmaltaan ei välttämättä istu ihan täysin, mutta tuo lanka oli niin ihanan väristä, että oli pakko ostaa. Toisaalta tykkäänkin tuollaisista räikeistä väreistä. Jos täysin yksin saisin vastata meidän sisustuksesta, niin täällä näyttäisi ihan erilaiselta. Seuraava lanka on jo käyty valitsemassa ja täytyy virkata jotain uutta kivaa. Olen aika tumpelon tuon virkkaamisen suhteen ja nippanappa kehtaa esille laittaa.

Meidän perheen nuorimmainen on tulossa kotiin viikonlopun viettoon. Hän on ollut poissa usemman viikonlopun. Asustaa muualla. Nyt pitänee kehittää jotain kivaa syötävää. Mitähän sitä keksisi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen

Paksuneulanäytteessä