Sairastelua osa 2

Olikin tavanomaista sitkeämpi tauti. Nyt viikkoa myöhemmin olen nippa nappa jalkeilla. Töistä olin kyllä poissa vaan maanantaina puoli päivää ja tiistaina. Lopun viikkoa tein sitten hommia sairaana kotoa käsin. Ei järin fiksua. Mutta kun olo alkoi olla jo vähän parempi niin ei jaksanut enää pelkästään olla vaan.



Synttärijärjestelyt on kyllä yhä tekemättä ihan kokonaan. Niihin ei ole ollut voimavaroja. Onneksi ne ovatkin vasta seuraavana viikonloppuna. Siihen mennessä on pakko olla terve. Meillä on silloin 7-8 vierasta, joten jotakin pieniä järjestelyjä on tehtävä.


Olen selaillut vanhoja Kotivinkkejä ja miettinyt olisiko siellä jotakin sellaista mitä en ole vielä kokeillut. Toisaalta, minä en ole mikään maailman paras jauhopeukalo joten kokeileminen voi vieraita ajatellen olla huono juttu. Pitäisi melkein tehdä ensin yksi koe ennen varsinaista leipomista. Siihen ei nyt ole kuitenkaan aikaa. Olisipa ihana omistaa sellainen jauhopeukalo mitä esimerkiksi Leivotaan ryhmässä usealla ihmisellä on.


Sen verran jaksoin tällä viikolla liikkua kodista, että kävin puutarhapalstalta hakemaan vähän väriä elämään.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen