Lime-suklaakakku

3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
3/4 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
2,5 dl maitorahkaa
1 limetin raastettu kuori
½ limetin mehu


Voitele ja jauhota irtopohjavuoka.

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään. Lisää ne varoen munavaahtoon. Lisää sen jälkeen maitorahka ja limettiraaste sekä puolikkaan limetin mehu. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 15-20 minuuttia. Jos haluat oikein pehmeän (märän) kakun, valitse lyhyt paistoaika.

Jäähdytä kypsä kakku ja koristele se tomusokerilla.

Kuva on otettu ennen tomusokerilla koristelua. Tomusokerin lisäksi kakun päälle voi laittaa esimerkiksi ihan ohuen ohuita limetin siivuja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Joulukalenterin 18. luukku

Juhannusleipä tekeillä