Kanaenchiladas

Tässä uusi kokeiluni enchiladojen valmistamiseen. Käytin ensimmäisen kerran valmistukseen smetanaa ja tykkäsin todella. Se antoi jotenkin pehmeän, mutta täyteläisen maun. 


400 g broilerin fileeleikkeitä
1 sipuli
1 paprika
4 valkosipulinkynttä 
2 kpl kuivattua chiliä
3 tomaattia
2 prk smetanaa
1 prk tacokastiketta medium
2 rkl enchilada mausteseosta
300 g cheddarjuustoraastettasuolaa
mustapippuria
8 kpl tortilla-lättyjä 




Aloita pilkkomalla kanat ja kasvikset. Voit toki käyttää myös valmiita kanasuikaleita. Itse kuitenkin teen mieluummin nimenomaan fileepaloista. Paista kanat paistinpannulla ruskeiksi ja kypsiksi. Lisää sipulit ja paprika kuullottumaan sekä valkosipulinkynnet. Lisää joukkoon murskatut kuivatut chilit ja tomaatit kuutioina. Kun kasvikset ja kanat ovat kypsiä lisää joukkoon smetana ja tacokastike, mausteet ja reilut puolet juustosta. Kiehauta niin, että juusto sulaa.

Täytä tortillalätyt seoksella ja laita lätyt laakeaan uunivuokaan. Jos kastiketta jää yli, voit kaataa loput tortillalättyjen päälle. Lisää viimeiseksi loput juustosta ja kypsennä 200 asteisessa uunissa reilut 20 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen

Joulukalenterin neljäs luukku