Itsenäisyyspäivän viettoa

Suomi on nyt sata vuotta. Olihan sitä pakko vähän juhlistaa. Yleensä meillä itsenäisyyspäivänä ei tehdä mitään sen erityisempää. Kynttilöitä totta kai poltetaan ikkunalla ja katsellaan linnan juhlia. Mutta tänä vuonna panostettiin ruokaan vähän enemmän. Uuni taisi olla päällä yhteensä viitisen tuntia.


Meillä oli ruokana paahtopaistia, hasselbackan perunoita, paahdettuja tomaatteja
ja jälkiruokana lakkavanukasta.



Tälle vuodelle ostettiin uudenlaiset kynttilät. Ikkunalla paloi ledkynttilät. Tuo meidän koira on sellainen täystuho villi, että ledkynttilät on sen kanssa parempi vaihtoehto.


Resepteistä lakkavanukkaan resepti löytyy ruokablogistani, johon tulevaisuudessa liitän aina kaikki reseptit.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Joulukalenterin 18. luukku

Juhannusleipä tekeillä