Joulukalenteri käynnistyy huomenna

Blogini joulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu huomenna kello 9. Sen jälkeen uusi luukku avautuu aina joka aamu kello 9. Joka päivälle on joku uusi luukku. Kalenterinluukkujen aiheet vaihtelevat, mutta pitävät sisällään aina jotakin jouluista. Mukana on niin joulumuistoja, jouluaiheisia leivonta/ruokaresepetejä, joululahjaideoita ja jouluaiheisia käsityöideoita ja kaikkea muuta mahdollista. Kannattaa siis tulla seuraamaan kalenteriani.


Joulukalenterini lukijoiden kesken arvontaan joulun jälkeen villasukat, joiden malli kappale on alla olevassa kuvassa. Voittaja voi valita omat värinsä, ja haluamansa koon. Sukkien toimitus on viimeistään tammikuun puolivälissä.


Kirjoita päivittäin antamani haaste blogiisi tai esimerkiksi Facebook-sivustollesi. Kerro samalla osallistuvasi minun blogin haasteeseen. Tämän jälkeen käy vielä tekemässä merkintä minun blogiini tai Facebook-sivustolleni, jotta tiedän sinun olevan mukana haasteessa. Muussa tapauksessa minun on lähes mahdotonta löytää tietoa ketkä ovat osallistuneet tähän haasteeseen. Toki voit myös muuten vaan jättää kommentin blogiini ja vaikkapa jakaa sivuston eteenpäin. Tämäkin riittää haasteeseen osallistumiseen.

Kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken arvontaan kuvantapaiset villasukat. Voit valita villasukkien koot ja värin. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 25.12. ja siitä noin kahden viikon sisällä posti tuo sinulle sukat.  Mikäli osallistut joka päivän haasteeseen, sinulla on mahdollisuus saada 24 arvontalipuketta.

Facebook sivustolleni pääset oheisen linkin takaa.



Blogger tai Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.




Kommentit

  1. Tätä kalenteria odotan innolla. Minnuu on jouluttannu jo pidemmän aikaa, vaikkei kunnolla ole edes vielä lunta maassa täällä etelä-pohjanmaalla. Pakkaspäiviä on sentään ollut ihan kivasti. Ihanaa, että on ihmisiä, jotka jaksaa pitää joulukalenteria blogeissaan. Niitä on niin mukava seurata. Oikein ihanan mukavaa joulunaikaa sinulle!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi näppärästi olen tämän onnistunut ajastamaan. :) Toivottavasti muut osiot onnistuvat paremmin,

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen

Joulukalenterin neljäs luukku