Valmistujaisjuhlat

Meillä vietettiin viikonloppuna valmistujaisjuhlia. Aika pienimuotoisesti, mutta halusin kuitenkin edes jollakin tavalla muistaa poikaani. Varsinaisesta juhlapöydästä unohtui ottaa kuvia ja muutenkin kuvat unohtui aika totaalisesti. Mutta tässä vähän tarjottavia.



Koulussa oli perjantaina kevätjuhlat. Oli tosi ihana ja herkkä juhla. Opettajat itkivät, nuoret itkivät ja muukin juhlaväki itkivät liikutuksesta. Pojan koulu on pieni ja kaikessa näkyi se kuinka omistautuneita koulun henkilökunta on oppilailleen. Juhlaväelle tarjottiin vielä juhlan päätteeksi kakkukahvit.



Minulla oli perjantaina työpaikan juhlat. Kaiken muun kiireen ohessa olin jättänyt juhlavalmistelut ihan liian myöhäiseksi. Krapulassa olikin sitten kiva laitella juhlia. Mutta onneksi sain kaiken ajoissa valmiiksi. Täytekakussa on täytteenä mansikkaa, banaania ja mansikkamoussea. Pojan toiveena oli, että kakku on väriltään sininen.


Mikä ihaninta niin tämän jälkeen minulla alkaa melkein loma. Opinnot ovat kesätauolla ja aion ottaa rennosti. Tai no jos suursiivous on rennosti ottamista. Ajattelin käydä koko kodin läpi katosta lattiaan. Edellisen kerran olen kunnolla siivonnut viime kesänä. Sen jälkeen on ollut niin kiirettä, että kaikki siivoukset ovat olleet aika vauhdikkaita. Nyt ajattelin käydä läpi kaapitkin kunnolla. Varsinaisen kesäloman alkuun on jäljellä kolmisen viikkoa.










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen

Paksuneulanäytteessä