Kössi Kengurua lautasella

Meillä kokeiltiin jotain vähän eksoottisempaa tänä viikonloppuna, nimittäin kengurua. Olin jo tehnyt viikonlopun ostokset kun ihan vahingossa törmäsin kaupan pakastetiskillä kenguruun. Oli pakko ottaa kokeiltavaksi ja oli kyllä hyvää. Saattaa olla, että meillä syödään toistekin kengurua.


Googlailin vähän aikaa erilaisia reseptejä ja päädyin paistamaan kengurun. Paketissa oli 3 isoa filettä. Nuijin niitä vähän ohuemmiksi ja maustoin suolalla ja viiden pippurin -mausteella. Paistoin noin 5 minuuttia per puoli. Tämän jälkeen leikkasin fileet ohuehkoiksi paloiksi.


Tein kastikkeen kermasta, johon tuli mukaan samaa viiden pippurin maustetta ja ihan hitusen suolaa. Lisäksi kaadoin joukkoon ehkä ruokalusikallisen verran soijakastiketta. Kiehautin seoksen ja lisäsin joukkoon viipaloidut kengurut.


Lisukkeena meillä oli peruna-bataattisosetta.

Maku oli ihan miellyttävää. Maistui aika paljon samalta kuin esim. hevonen, mutta ainakin minun mielestä parempaa kuin hevonen. Kengurun kuuluu kuulemma olla sisältä aika punertavaa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen

Paksuneulanäytteessä