Pääsiäistä ilmassa

Minä en nyt millään malttaisi odottaa pääsiäistä. Hassua, se on yleensä juhla jota meillä ei juurikaan vietetä. Nytkin olemme menossa pääsiäiseksi mökille, mutta haluan edes vähän laittaa kevättä kotiin. Rairuohot on itäneet ihan kivasti, niissä alkaa jo olemaan vähän väriä. En olekaan usempaan vuoteen laittanut rairuohoa.









Kävin ostamassa kasan pääsiäismunia ja niitä on nyt kahdessa tuollaisessa pikkukipossa tarjolla. Huono idea, vaikea uskoa että saan hillittyä itseni pääsiäiseen asti.


Tänään aamulenkillä vihdoin päästiin pajunkissojen etsintään. Sitähän oli tarkoitus tehdä tuossa jo joku aika aikaisemmin. Meidän vanhempi koira vihaa talvea ja ei tykkää yhtään pidemmistä lenkistä. Käytiin sitten tuon nuoremman veijarin kanssa lenkillä. Meillä on useimmiten tapana hoitaa koiralenkit niin, että mies kulkee tämän ylivilkkaan kakaran kanssa ja minulla on vanha löntystelijä. Tänään jätettiin sitten mies ja löntystelijä ihan eri reiteille.


Nyt sitten on niitä niin ihania pajunkissoja. Olen aina tykännyt pajunkissoista. Ne on niin ihanan pehmoisen näköisiä. Muistan kuinka minulla oli pienenä sellainen ihana kirja, jossa oli kissanpentuja ja ainakin yhdessä kuvassa oli myös pajunkissoja ja siinä taidettiin mainita kuinka ne kissanpennut on yhtä pehmoisia pajunkissojen kanssa.

Kaikin puolin aivan ihana, rauhallinen viikonloppu. Oltiin miehen kanssa kahdestaan ja ohjelma oli totaalisen nolla. Kiva välillä näin.








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen