Savukalalaatikko

Tästä annoksesta saa neljälle hengelle ihanan ruoan.

6 keitettyä perunaa
1 rkl voita
4 savusilakkaa
pala purjoa
3 kananmunaa
3 dl kevytmaitoa
½ tl suolaa

Voitele uunivuoka. Kuori ja viipaloi keitetyt perunat uunivuoan pohjalle. Perkaa sen jälkeen savukalat ruodottomiksi ja nahattomiksi fileiksi. Asettele ne perunoiden päälle. Ripottele päälle ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa.

Sekoita kananmunat ja maito keskenään, mausta suolalla ja kaada vuokaan.

Paista 200 asteisessa uunissa noin puolen tunnin ajan, eli kunnes munamaito on hyytynyt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Blogin uudistaminen

Paksuneulanäytteessä