Savukalalaatikko
Tästä annoksesta saa neljälle hengelle ihanan ruoan.
6 keitettyä perunaa
1 rkl voita
4 savusilakkaa
pala purjoa
3 kananmunaa
3 dl kevytmaitoa
½ tl suolaa
Voitele uunivuoka. Kuori ja viipaloi keitetyt perunat uunivuoan pohjalle. Perkaa sen jälkeen savukalat ruodottomiksi ja nahattomiksi fileiksi. Asettele ne perunoiden päälle. Ripottele päälle ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa.
Sekoita kananmunat ja maito keskenään, mausta suolalla ja kaada vuokaan.
Paista 200 asteisessa uunissa noin puolen tunnin ajan, eli kunnes munamaito on hyytynyt.
6 keitettyä perunaa
1 rkl voita
4 savusilakkaa
pala purjoa
3 kananmunaa
3 dl kevytmaitoa
½ tl suolaa
Voitele uunivuoka. Kuori ja viipaloi keitetyt perunat uunivuoan pohjalle. Perkaa sen jälkeen savukalat ruodottomiksi ja nahattomiksi fileiksi. Asettele ne perunoiden päälle. Ripottele päälle ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa.
Sekoita kananmunat ja maito keskenään, mausta suolalla ja kaada vuokaan.
Paista 200 asteisessa uunissa noin puolen tunnin ajan, eli kunnes munamaito on hyytynyt.
Kommentit
Lähetä kommentti