Tonnikalasalaatti

Tässä yksi salaatti mitä aina välillä teen. Kuvaa ei valitettavasti ole. Helppo ja nopea valmistaa.

1 tlk ruskeita papuja
1 tlk kikherneitä
1 tlk tonnikalaa
1 pieni sipuli
1 dl silputtua aurinkokuivattua tomaattia
1 omena
3 tl kaprista
2 rkl valkoviinietikkaa
4 rkl oliiviöljyä

Valuta ihan ensimmäisenä pavut ja kikherneet ja huuhtaisi ne nopeasti vedessä. Samalla valuta tonnikalasta öljy pois. Tonnikalaa on nykyään saatavana vaikka minkä eri makuisia ja niistä saakin kivaa vaihtelua. 

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori omena, poista siemen kota ja leikkaa omena suikaleiksi

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Nauti heti tai anna vetäytyä hetki jääkaapissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Joulukalenterin 18. luukku

Juhannusleipä tekeillä