Cannelonit jauhelihatäytteellä



Ainekset:
1 pkt canneloneja
400 g jauhelihaa
2 sipulia
1 dl juustoraastetta
1 lihaliemikuutio
2 dl vettä
1 rkl chilikastiketta
mausteeksi valkosipulimurskaa, chilijauhetta ja oreganoa

Päälle:
1 tlk tomaattimurskaa
2 dl juustoraastetta
2 dl ruoanvalmistuskermaa
1 dl kuohukermaa





Keitin jauhelihakastikkeen. Sen jälkeen lusikalla täytin cannelonit ja ladoin ne uunivuokaan. Päälle tuli tomaattimurskaa, juustoraastetta ja kermaa. Uunissa tämä ihanuus oli 200 asteessa melkein tunnin ajan. Itse ainakin tykkäsin kovasti. Lapsilta tuli vähän palautetta, että sipulia oli liikaa. Minä taas rakastan sipulia.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustettu nieriä

Joulukalenterin 18. luukku

Juhannusleipä tekeillä