Intialainen kana
Kanan marinadi:
2 dl ruoanvalmistusjogurttia (itse käytin bulgarian jogurttia tällä kertaa)
1 rkl tuoretta inkivääriä pieninä paloina
2 tl valkosipulitahnaa
1,5 tl garam masalaa
cayennepippuria
1 tl kurkumaa
1 tl chiliä
1 tl suolaa
Marinadin ainekset sekoitetaan keskenään ja kanan annetaan marinoitua vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Tällä kertaa käytin broilerin suikaleita, mutta melkein parempaa tulee vaikkapa rintafileistä. Jos käytät rintafileitä, enin marinadi kannattaa valuttaa pois paistamisen ajaksi. Näin kana saa kauniin värin. Nyt käytin siis suikaleita ja paistoin ne tuossa kastikkeessa.
Lisukkeeksi oli siis itse tehtyä minttuaraitaa ja jasmiinriisiä. Naanleivät oli tylsästi kaupasta ostettuja ja uunissa lämmitettyjä.
2 dl ruoanvalmistusjogurttia (itse käytin bulgarian jogurttia tällä kertaa)
1 rkl tuoretta inkivääriä pieninä paloina
2 tl valkosipulitahnaa
1,5 tl garam masalaa
cayennepippuria
1 tl kurkumaa
1 tl chiliä
1 tl suolaa
Marinadin ainekset sekoitetaan keskenään ja kanan annetaan marinoitua vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Tällä kertaa käytin broilerin suikaleita, mutta melkein parempaa tulee vaikkapa rintafileistä. Jos käytät rintafileitä, enin marinadi kannattaa valuttaa pois paistamisen ajaksi. Näin kana saa kauniin värin. Nyt käytin siis suikaleita ja paistoin ne tuossa kastikkeessa.
Lisukkeeksi oli siis itse tehtyä minttuaraitaa ja jasmiinriisiä. Naanleivät oli tylsästi kaupasta ostettuja ja uunissa lämmitettyjä.
Kommentit
Lähetä kommentti